Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge leve det fria ordet...


Ordslingor

ord är makt

makt är kunskapen

kunskapen är alfabetet

alfabetet är allt

allt eller inget

inget är inget att ha

allt är allt att ha när det gäller




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-04-21 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman