Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick den här frågan häromdagen


Vad gör jag för fel?

Vad gör jag för fel
Som startar företag med någon som lurar skiten av mig?

Vad gör jag för fel
Som har levt med två män som dött i förtid av sjukdom?

Vad gör jag för fel
Som vill vara till lags och aldrig får uppskattning för det?

Vad gör jag för fel
Som har drömmar som kraschar varje gång jag är på väg uppåt?

Vad gör jag för fel
Som vill så mycket men som blir sparkad på trots min entusiasm?

Vad gör jag för fel
Som är så kreativ och har så mycket ideer att ingen vill tro på dom?

Vad gör jag för fel
Som har ständig värk efter en feloperation i handen som läkarna
inte kan åtgärda?

Vad gör jag för fel
Som litat på människor i min omgivning som nu vill förgöra mig?

Vad gör jag för fel
Som alltid försökt se allt positivt och att allt har en mening?

Vad gör jag för fel
När jag försöker vara medmänniska och värderar andra högre än mig själv?

Vad gör jag för fel?




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-22 13:12



Bookmark and Share


  helenita VIP
Jobbigt för dig!
Bra
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt