Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapssjuk veke

tre hörn syns
det fjärde gömmer sig
som ett hav om natten
likt blodigelns blanka yta
någonting drar förbi det dolda hörnet
färgen går inte att uttyda
baksidan av en skylt förför ögat
som redan rest till månen
och har glömt att fara hem




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-22 16:47



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
stilsäkert och igenkännligt utvidgande
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling