Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...........


INGENTING är mer DEFINITIVT än detta !

.................................D Ö D E N !!!!! .................








------




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 17:54



Bookmark and Share


  zallander
när haren är död sörjer räven
2012-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Ser fram emot den.
2012-04-23

  Magica VIP
Sant. (Om man inte tror på något liv efter detta kanske...)
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska