Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kända män och kvinnor har INTE sagt det som förekommer här, men de kunde ha sagt det.....


Det kunde vara citat !

" Jag vill vara med och stoppa vapenexporten till diktaturerna men jag får inte för jag kan och vill inte !" (Annie Löv, Centerordförande)


"Jag var ju tvungen att ge Sofia Arkelsten foten för hon började ju tala om hur Moderaterna verkligen bedriver sin politik och det går ju inte för sig !"
(Fredrik Reinfeldt, M-ordförande och statsminister)


"Jag säger just nu nästan ingenting om någonting och jag fortsätter nog så ett tag för det är ju bra för Partiet !" (Stefan Löfven, S-ordförande)


" Genom att satsa massvis av miljarder med statliga pengar på verkningslösa reformer som kostar massor men inte fungerar överhuvudtaget så kan vi , i framtiden, få en alldeles utmärkt grogrund för en total privatisering av Sverige !" (Anders Borg, M, finansminister )


" Vi vill inte att svenskarna ska ha råd att köra bil och förstöra vår luft ,det är därför vi vill höja bensinskatten mycket, mycket mer än alla andra partier !
(Språkrör, Miljöpartiet) .


"Jag vill inte lära mig Koranen och, inte heller, lära mig något arabiskt språk, det är därför jag vill att muslimerna ska åka hem !" (Åkesson, ordförande Sverigedemokraterna)


" Vi är inga kommunister längre , men vad vi är numera ,det vete katten !"
(Sjöstedt, ordförande Vänsterpartiet)


-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-22 20:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag gör allt för att hitta de perfekta rimmen." (Mats Henricsson)
2012-04-23

  aol
bra smart med en underton du är ensam om, gillas bravo Mats
2012-04-22

  Magica VIP
Kul skrivet i sin tragedi...
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska