Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Central Park

Central Park
Metropoliska gångstigar
En magnolia på väg att slå ut
Samhörighet, oron upphör, sammansmälter
Urbant




Fri vers av Inez L
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L