Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punk eller bara vara människa


riv upp

dra handflatan

mot vass bark

i ingentings natt

riv upp o

försöka laga

hel hud

se att allt kunde

flyga mycket högre

som trumsolo

eller ett blåbär

precis innan

nån trampar det platt

riva upp

mig en

lugn stund

för att flå minnen

o grilla dom på

citrongrässtrå

över vältrimmad orange eld

det bromsar bilar

vilar sår

utan skorpor i min hand

allt är ändå helt

värjer mig mot

det som

inte smakar

sött

somna nu

vakna nu

aldrig mer upp i din kropp

se hudflagor fnasa

i nybyggt radhusområde

vid grannens lärkträveranda

kan du vässa dina klor

eller vrida ur hela disktrasan

i vem som helsts mun

.




Fri vers av ss
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 22:28



Bookmark and Share


  revolver
Jag ser ljuset i den här tunneln. Talang!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ss