Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt på västgötadialekt


DÄ VÅRAS

DÄ VÅRAS

Nu sjonger lärkera
över markera
ä i parkera
toktas trä.

Nu sopas gatera
nu bögger skatera'
jak tror dä våras
- -vest jär dä dä.

Ingvar Björkdahl
Mariestad





Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-04-23 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl