Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för vårt liv

Min tacksamhet känner inga gränser

Jag fyller många år

men är frisk och stark

Ensam med dig nedanför fjället

gläds jag åt all vår tid tillsammans

och hoppas få älska dig

i evighet.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-23 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP