Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets cirkel

Nu hänger du som guld runt min hals. Minnet du lämnade till mig

Nu är cirkeln sluten. Livet gav tillbaka lite av tiden det stal

Orden du sa finns med mig i hjärtat.Blodet som är mitt är en del av ditt

Nu kan jag fortsätta framåt. Sista pusselbiten är lagd


 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-23 17:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra....
2012-04-26

  Bjarne Nordbö
Passande titel till texten som andas framåt.
2012-04-23

  Hanna Mari Wallin
så vackert...berörande fint...
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish