Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan ljusets entré

vårda drömmen du just drömde
minns den som att miraklet är ämnat för dig
i oasen där vi alla ska sitta på sidorna med våra toner
med vårat grus i ögonen
som riktar sig mot solen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-24 09:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat
2012-04-24

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-04-24

  Frida Louise
Fantastiskt fint, du är en magiker som alltid.
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling