Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett av dem


sorg och glädje
hat och kärlek
värme och kyla
förtvivlan och mod

jorden och himlen
havet och elden
snön och grönskan

Ett liv kan beskrivas
på många sätt
och innehåller mer än mindre

Men skulle jag välja
ett enda ord
som ska passa
alla känslor
alla väder
alla tankar



retsamt




Fri vers av Skalet
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-01-30 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet