Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man skall aldrig glömma gömma sitt ursprung...


Fotnot

är en solid bricka i ett spel

ett mänskligt spel av nutid

i dåtiden fanns mormor där med jordgubbsaft och kanelbullar

det glömda var närhet det existensiella en förnimmelse

min enkla bricka är flexibel i ett nätverk

ett forum även för titanics överlevande andar gastar alla

i nutiden finns fortfarande mormor där med jordgubbsaften och kanelbullarna

som en hjärtlig fotnot över det förgångna och det nu levande




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-25 19:32



Bookmark and Share


  Nanna X
klurig mormorsspegel!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman