Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gör jag så?

vad som inte handlar om dig
Hade äntligen vanan inne
men så släppte jag kontrollen
och Du klev in

En gång åter igen
Ses vi i ett ödeslandskap
där inget Någonsin blir av

som Taget ur en kategori
den är så förbaskat överanvänd
jag skäms




Fri vers av lumière noire
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-15 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lumière noire