Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i sänder

Igår var det en sån där dag, (jag vet alla har då och då)
En dag när allt ställs på fel kant, (och jag sliter med mig själv)
När humöret inte orkar mer, (även att jag faktiskt kan)
och orkar jag inte mer så skiter jag i Allt

Men idag är Allt äntligen något annat, (jag visste väl det skulle ändras)
Det kanske inte är okej egentligen, (för man ska ha skit för jämnan)
Men bättre än igår, (tack och lov)
och det är helt klart något att fira

Helt klart något att vara stolt över, (jag kan! jag kan!)
att jag för bövelen tog mig igenom, (även att jag var matt utan antydan till bot)
ytterligare en dag, (och det hurrar vi för)
och jag slapp ge efter för ångest




Fri vers av lumière noire
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lumière noire