Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansökan

”Jag är en trevlig och glad tjej som trivs med människor.”
Fel
Det där stämmer inte längre
Backspace
Håll inne tangenten å snabbspola bakåt

”Jag är en tråkig och otrevlig tyst typ som inte vet hur man kommunicerar med folk längre.”
Korrekt
Man ska inte ljuga

Men det där säljer inte
Skriva en ansökan när man inte ens är sammanhållen mentalt
Vad fan hände




Fri vers av lumière noire
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-05-19 16:49



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Att skriva en ansökan är aldrig lätt...
Man ska ej ljuga,ej heller berätta allt rätt och slätt
- för då går det aldrig, någonsin rätt!
Att skriva en ansökan på helt riktigt sätt
-det vet nog alla-är inte lätt...
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lumière noire