Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Volymen stiger

En suck
Stillsam morgon
men jag har dragit upp ljudet
nu hörs en röst banka in i mina öron
det är så det ska va
när jag känner mig alltför svag
kom ge mig det jag vill ha

onödiga kommentarer
du gör mig förbannad
jag spräcker min trumhinna
för du gör mig så arg
att jag inte tänker konsekvent alls
och min volym eskalerar för att jag aldrig når dit jag vill, tillfredsställelsen, var tar begäret slut?




Fri vers av lumière noire
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-09-14 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lumière noire