Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimret av allt

det här är ditt nya förflutna
sade han med sin hårdkokta blick
när du nu orerar ut får inte sanden längre forma sig
till förstående figurer som skakar i takt
du har skalat dig själv publikt för sista gången
fortsatte han
du är inte längre dammet
dammet som var ditt är inte längre havet
som dominerar jorden
det kommer bli som att försvara sig mot en stat
som oprovocerat ger sig på dig
jag är endast fjortontusen halmstrån bort
men du måste prova dom lösningarna som står före mig i ledet först
jag är violinen du behärskar utan övning




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-27 09:44



Bookmark and Share


    lory
fantastisk metaforer som ger oss extra kick i vardagen
2012-04-27

  LenaJohansson VIP
intressant o mkt bra dikt
2012-04-27

  Nanna X
intressanta metaforer!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling