Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några av naturens underbara sidor...


Upp och ner

solen ler idag

konstigt

det har lyst med sin frånvaro i dagarna tre

men regnet har skrattat dessto mera

och skrattat i dagarna fem

en sjuhelsikes blöt fest där även torrisarna jublade




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman