Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skildring av den nyligen befriade tumörens resa och snara död.


Tumörflugans Häftiga Friluftsäventyr

cancerknölens spröda/
vingar känner vinden./
alla celler döda,/
kläckt äggsäck på kinden./
spindelben som spretar/
och aldrig har använts/
surrande som retar/
vingarna har antänts./




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-01-30 18:45



Bookmark and Share


  K*
:) märkliga texter - men ändå helt förtrollande ! du ÄR ett hemligt monster - indeed !
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)