Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar som kom ut stympade

Och jag skrev i klumpigt bläck
tankar som kunde varit vackra
om någon annan tänkt dem åt mig
Spegeln kysste jag sedan långsamt
och vi levde lyckliga tillsammans
och jag älskade mig för evigt
och sanningen blödde vid mina fötter
uppskuren längs buken
isärtagen med trasiga inälvor




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)