Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUN-DUN-DUNNN

- Up och hoppa nu.
- Vem är du, vem fan ÄR du?
- JAG ÄR DIN MAMMA.




Bunden vers (Haiku) av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)