Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag grundar härmed Svens Kyrkliga Församlingskyrka.


Sanningen Vet Ej Någonting

DET FINNS en gud, han heter Sven.
Han gillar dig, han är din vän.

Han bär en skrud av gamla ben,
som sågats utifrån skellett.
Han rider på en blekgul ren,
och allt han tycker om är rätt.

I början fanns dock ingenting,
förutom Sven, hans ren
och Sting.




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-21 15:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hehe!Bra!Vasst!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)