Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla blir glada


välkommen till internet

Jag vet ATT du vet
men jag vet inte VAD du vet


:(




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 552 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 15:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Bra!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)