Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motherfuckers


Komplicerat relationsdrama

Koppen du gav mig
smakade bajs.
Det var inte så nice,
det var inte så gott,
och vill du så säg
om du vill smaka spott.




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 521 gånger
Publicerad 2008-01-21 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)