Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Impulsdikt)


Nej i plural

Jag...nej.

Jag menar...neej.

Jag tänkte säga dig att...ah, nej!

Men jag måste verkligen berätta att...eh...jag...eller...nej.


(Meningarna växer men modet krymper och allt slutar med NEJ!)




Övriga genrer av Bex
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-01-30 19:00



Bookmark and Share


  Tim Larsson
BRA! bra bra bra bra rabarberbra!

(hur många gånger har man inte kännt -så-)
2006-02-19

  ForeignFragments
när man vill säga nått viktigt men fasar för resultatet?
2006-02-09

  Ola Wirling
SKojjig men samtigt mycker tankar i en ganska kort dikt. med andra ord, i like :)
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex