Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som gör sig riktigt förtjänta av det kommer att förföljas av mitt hat för alltid. Jag är som en gammal hund fast värre. Den här kom till en gång när jag äntligen släppte taget om en ondskefull person som hade lurat till sig mitt hjärta.


Se dig för i trafiken och håll i tandborsten...

”Se dig för i trafiken och håll i tandborsten
Cykla försiktigt och gör inget som jag inte skulle ha gjort”

Och inget av dem råden skulle du någonsin ha gett till mig
För du ville mig ingenting
Du brydde dig ingenting
"Ingenting, ingenting… ingenting!!!"

Och inte ens det citatet är du värd
för allt var på låtsas i dig
Du som lyssnar på den äkta musiken
pressar fram känslor på strängar
ler och ropar och virvlar omkring som av liv

Men i dig finns en död mur som du vägrar riva
ens för mig
som gav dig allt
Om jag haft en sådan mur
hade jag slagit ett hål med slägga
genom den
bara för dig
Det visste du.

Men allt var falskt och du slängde bort mig
MIG av allt du kunde slänga bort
Det är nu jag ska förbanna dig


Forever, darling.
Never, darling.
För alltid aldrig mer.








Fri vers av Bex
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex