Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor


är de rötter

som vår kärlek

får näring av.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 20:32



Bookmark and Share


    snöstorm
Påminner om en annan som börjar med Dra mig upp med mina rötter......
Var finns den?
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP