Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtmull


Våra händer
fann rötter
som ingen rört
på tusen år.

Tätt intill
där vi grävt,
trängde sammetslen kaprifoldoft
fram ur hjärtmullen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 22:38



Bookmark and Share


  Blåbäret
Åh vad fin! Väldoft av kärlek och tillåtelse i samförstånd...
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP