Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna piano spelning  är min favorit.. och just därför tyckte jag den skulle vara med.
Njut av texten.




I din hörna

Jag iakttar din ensamhet
låt mig vara ditt ljus inom dig
släpp in mig,
när jag knackar i hopp om att du ska svara

Undvik rösterna som ljuger för dig
för jag vet sanningen i ditt djup
dina ögon beskriver detaljer 
för mig


Men,
låt mig vara i din närhet
en mänsklig sköld från regnet
begär att få bevaras i dina händer

Jag vet,
ditt hjärtas melodi
din sköra poesi

känslan slingrar sig kring
en mörk himmel skymtar över oss
jag är här
fyller dina ögon med dagsljus

säg till,
signalera, jag kommer dit
värmer dig
som du aldrig blivit
utan täcke
ensam


i din hörna.




Fri vers av M.A.J.R
Läst 860 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2012-04-27 23:54



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så mycket ömhet i dessa rader, härligt att läsa!
2016-02-02

    ej medlem längre
Så bra du skriver
2012-07-28

  M M Mannheim VIP
Du uppmanar oss att njuta av texten! Det behövs inte för när jag läser det du skriver njuter jag i fulla drag.
2012-05-30

  Magica VIP
Jättefint!
2012-05-13

  Lena Själsöga Keijser
detta är

du

i din så vida skönhet
2012-05-12

  Lasseman VIP
Jag njuuuuuuuuter..
2012-05-11

  Linda CH VIP
Ömsint värme och tröst. Nådde långt in i hjärtat!
2012-05-11

  Ninananonia VIP
Åh så vackert ... tycker om
2012-05-06

    ej medlem längre
Människovärme
varlig
2012-05-06

    ej medlem längre
Vackert !
2012-05-02

  Änglaögon
Fint, ger en känsla av trygghet...
2012-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, njutbara ord.
2012-04-28

    svarta ängeln
Dina ord tilltalar mig starkt..
2012-04-28

  LenaJohansson VIP
fint!
2012-04-28

  surface to air
Fint och mycket mycket varsamt skrivet! En visa att somna till
2012-04-28

  alvan
Denna text var helt igenom underbar. Vilken ömhet och omtanke du förmedlar. Berörande lägger den sig om hjärtat!
2012-04-28

    MajorMinus
Du är en sådan begåvning! Dina ord känns. Och vilken underbar kille du måste vara! Tjejerna borde ju älska denna. ^^
2012-04-28

    ej medlem längre
Att inte njuta av texten...är omöjligt.
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R