Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i P1 idag en granne såg att det inte fanns linor men arbetsgivaren säger till killen på sjukhuset att han ska säga att han ramlade från stegen o på taket fanns lina och hjälm som han inte hunnit ta på sig! Förutom detta så är den unga mannen väldigt poet


Knytnävsslag i stället för arbetsgivare

han åkte tillbaka
tillsammans med reportern
för att leta efter sina
bortappade ben

men de fanns inte där

inte minnet heller

kvar är bara rullstolen
och ett utvisningsbeslut

till en mor i fattigdom
som skrivit till kungen
att hon bor
fem trappor upp
utan hiss

däremot den som inte
höll takläggarna med lina
och hjälmar

går som vanligt fri
oskadd

plus den firma
som anlitats
som i sin tur
anlitat denna
mindre nogräknade

för somliga är ett liv bara
värt 90 svarta kronor
per timme
de finner snabbt på
ett annat namn
för den unga mannen
från Vitryssland
på sjukhuset




Fri vers av Kim VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2012-04-28 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP