Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har kanske inte förtjänat din kärlek på riktigt




varför är du inte hos mig med din kärlek
för att jag är paraniod och blir nervös av att kasta mig ut

fast jag är förvissad om att ditt hjärta är stort och du har mycket kärlek som du generöst delar med dig av

varför är jag inte hos dig
som svallar över med familjekänsla, något som jag alltid saknat

sådär genuint och kompromisslöst vinner du med din kärlek
kanske är jag inte god nog

en egoist som sviker
men samtidigt eftersträvar det du har inom dig

en obeveklig aldrig svikande omtanke om din familj
precis så som det aldrig varit för mig

men som jag alltid önskat

















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-28 20:50



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande och full av känsla. Mycket bra. =)
2012-05-02

  kerstin skriver VIP
jag tycker om din dikt,
den svider hårt i hjärtats
längtansrum
2012-04-28

    ej medlem längre
Att se och ana...att längta men inte nå fram...dina ord har allt det. Dom känns att läsa.
2012-04-28

    ej medlem längre
Så mycket längtan i dina ord...
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP