Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens val


Tystnaden överlade tyst med sig själv:
"Jag kan i alla fall bygga en bro över till henne"

"Förrädare!!", viskade Tystnadens tvillingbror reptilsnabbt

Men blotta tanken på en bro skapade en sådan
och det började lysa en sällsam glöd i hennes ögon

Det som först sprang över bron var ett "Jag..."

Strax därefter kom...

Och Tystnaden vände sig om
för att se efter vad det var
och kände tyngden
innan Den föll ner i sig själv igen


Men Den glömde aldrig ljuset på andra sidan








Fri vers av Almagrundet
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-01-30 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet