Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som ofta man uppskattar det enkla först då man hamna i svårigheter. Spesso uno dá valore alla semplicitá solo quando é disagiato.


Genväg/Scorciatoia



Genväg/Scorciatoia


Att hamna i svårigheter är genvägen
som värdesätter enkelheten.


Cadere nei disagi é la scorciatoia
ch´avvalora la semplicitá.








Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP