Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalet innan

Jag vet inte vad som gör mest ont
att du inte sa att allt var fel
eller att jag inte hörde det på din glada röst




Fri vers av aPorcupine
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 19:42



Bookmark and Share


  August L S
Det bästa är nästan det texten inte berättar. Vi får inte veta något om situationen. Efter att jag läst den ett par gånger insåg jag att det handlar om sorg, kanske till och med döden. Det är så lätt att inte tro det hemska kommer hända. Det nästan krävs av oss för att vi ska stå ut. Men det gör också att vi står oförberedda när det verkligen går så illa som vi inte ville tänka oss att det skulle gå. Jag ska inte sväva ut i något längre resonemang om det här. Det ryms mycket i dikten och det är bra. Och det är i slutänden både fullt begripligt och helt obegripligt att vi döljer de största katastroferna inom oss, och att vi inte anar dem hos varandra.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine