Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt


Ljusare dagar

Paljettslingor och gröna stjärnor
Ögon som ler och vita linnen

Det är sommar snart
Och fiskarna simmar lungt under vattenytan

Äpplen och fikon i en gammal porslinsskål
Grannen kikar förbi

Kaffet är klart
Vinden har stillnat

Dagen har precis börjat
Färger som målas över landskapet

Med försiktiga penselstråk
Ungefär vid halv tio

En morgon i Maj
Socker och mjölk i kaffet

Tidningen och solgasögon
Ett trevligt samtal

Lite fika

Mycke sol

- Ännu mera glädje




Fri vers av Nina.K
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-30 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en härlig berättelse, med ord och meningar så vackra,
det är en helt ljuvlig dikt
2012-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Härlig beskrivning, Ninusjka.
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K