Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det du som skapar vågorna..


VI ?


skapa oro

återförenas

allt för tillit


är det ditt sätt ?


det är jobbigt

jag blir starkare

tilliten blir större


får jag ha glädjen kvar...


åtta gånger bränt...bara kol

för din skull
för min skull


du använde ordet VI..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 12:45



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Tack.
2012-05-02

    ej medlem längre
Allt Gott!
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP