Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idealisten




Det finns inga idealister kvar
Ty var är de
De syns inte längre
Visa mig dem

Man ser endast
De blodtörstiga djuren
Som löper längs allas gator

och sprider en doft
en doft av kamp

Men inte den sunda
kamp att få bli den
man föddes till...

Nej en kamp att visa
Upp något som
man inte föddes till...

O falskhetens lögner
Jag suddar bort er

Från tiden från nuet

Kom aldrig åter




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna