Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk att vara sådär

plötsligt såg vi honom där
på hustaket
svingande sin flagga
och folk jublade och
applåderade
och sa tänk om han ramlar ner
det gjorde han inte
men tänk om
och jag såg det hända
precis som den där gången i Kina
när de två koreanska tjejerna
stod precis vid avgrunden
som om det var en vanlig
photoshoot
tänk att vara sådär stark
att både kunna och våga
tänk att vara sådär
omedveten
sådär
självupptagen
och tänk
om vi inte vore det




Fri vers av yoakimu
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-05-01 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu