Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku




Hackspetten slår hål
i fåglarnas sång så att
tystnaden häpnar







Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-05-02 10:35



Bookmark and Share


  Respons VIP
Så ska en haiku dras!
2014-11-16

  Björn Nilsson VIP
Inte bara tystnaden, utan också läsaren, häpnar - det här är ju lyrik i högsta klassen!
2012-05-17

  Erik H.J Hultin
Vilken precision i bildspråket, imponerande!
2012-05-07

  Blåbäret
ett mellanrum av tystnad som talar...snyggt
2012-05-04

  Gunnel Eriksson VIP
Hackspettens trumvirvel får
allt annat att tyst häpna!
Bra haiku!
2012-05-04

  bittemi VIP
Underbart
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP