Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utforskar




braille

 

läser av din yta

ditt tysta språk bekräftar

de känsligaste punkterna

 




Fri vers av Peter Romance
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-02 14:10



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Skön beskrivning
av kroppsspråket
2015-12-06

  Blåbäret
så komprimerat, känsligt och lyhört för känsliga fingertoppar som vet sitt språk och att läsa av det
2012-05-03

  karenina VIP
du når högre höjder med din punktskrift
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance