Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Du fattas mig
och det är inte OK

Men tunnelbanan går ändå

Du fattas mig
och det är inte Ok

Posten kommer som vanligt vid två

Du fattas mig
och det är inte Ok

Grannen går till jobbet samma tid

Du fattas mig
och det är inte Ok

När ska jag i mitt hjärta få frid

Du fattas mig
och det är inte Ok

Det här var inte menat att hända

Du fattas mig
och det är inte Ok

Är det bara i mitt liv som allt står på ända

Hur kan jorden snurra
regnet regna
solen skina
på gardinerna mina

När inte du finns här

Jag förstår inte

För mitt liv tog slut
när ditt slocknade.

Men alla andra tycks inte ha märkt något.




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-02 17:59



Bookmark and Share


    JO:82
otroligt vackert
2012-05-06

  hjartebrus
hur vackert som helst. sorg gör sig bra i dikt. ledsen för din sorg ändå såklart. hoppas det blir bättre.
2012-05-06

  bittemi VIP
Så bra du förmedlar känslan av sorg! Din text berör
2012-05-06

  Doptera
befinner mig verkligen på extakt samma ställe så det var en fantastisk läsupplevelse, varenda mening stämmer, detta är genialt, applåderar och bokmärker!
2012-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det ger en känsla som nog många känner igen.
2012-05-05

  Miss Mi
Du berör!

Gillar rytmen i texten som känns som en låt med det återkommande:

"Du fattas mig
och det är inte Ok"

*gillar*
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt