Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner dig


Jag stryker ett lugn över din oro

och du slappnar av för mig

Jag håller dig

tätt

mellan trygghet och värme

Jag känner dig

Hela dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-02 18:01



Bookmark and Share


  Miss Mi
"mellan trygghet och värme"

Jättevackert ordat och hela texten känns tröstande.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP