Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen känsla inombords!


Det trasiga hjärtat

När jag kollar mig i spegeln ser jag bara ett hjärta.
När jag kollar in i mitt hjärta ser jag bara

sår
ärr
hål

Alla onda budskap har satts sig runt om, mitt hjärta
Inuti och utanpå

Hur skall jag kunna reparera detta hjärta?
Att sy ihop alla såren skulle inte hjälpa
Att täcka över ärren skulle inte hjälpa
Att fylla i hålen skulle inte hjälpa

Men om du kom tillbaka…
Hade mitt hjärta blivit
reparerat och Ihop läkt

Ingen på denna jord hade sett,
att mitt hjärta… var trasigt
att mitt hjärta… var sviket
att mitt hjärta… var lämnat
Om du kom tillbaka…




Fri vers av 2hjärtan
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-02 22:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
smärta...
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

2hjärtan
2hjärtan