Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bli inte frustrerade om ni aldrig hittar den rätta kärleken. Vänta och blicka framåt för en dag är det din tur att möta din framtid!


Varför ser jag någon annan svagt bakom dig

Är det någon annan som känt denna känsla, att man har en person som man älskar men känns som att du ser någon annan svagt bakom honom/henne så tycker jag att du skall ge denna svaga skugga en chans. För - Vem vet om den svaga skuggan är din framtid.

När jag ligger där och skruvar mig fram och tillbaka och inte riktigt vet var jag vill komma.
När jag ligger där i sängen och tänker på vad som kommer hända här näst?
När jag ligger intill dig och tänker på någon annan.

Det är vid dem tillfällena jag ljuger för mig själv och dessa tankar svävar fram och tillbaka i mitt stackars lilla huvud…

Vad håller jag på med?
Varför är jag här?
Vad vill jag?
Älskar jag dig?
Vill jag dig väl?
talar jag sanning för dig?
Varför vet jag inte?

Den tungaste känslan i bröstet när de handlar om obalanserad kärlek är när man inte vet.
När man inte vet vad man vill, När man inte vet någonting, när allt bara står stilla som att ens hjärna är djupfryst i den kalaste sjö.

Många finner aldrig sitt svar…
Men, det gjorde jag.
När den där andra mannen kom in smygandes i mitt liv
Mitt allt
Min kärlek
Min själsfrände
Min dröm
Min framtid




Fri vers av 2hjärtan
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-02 23:34



Bookmark and Share


  TinnitusIHjärtat
Känner igen mig..
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

2hjärtan
2hjärtan