Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i himlen

Tårar är droppar som rinner ner från din kind
Tårar kan vara ledsna och lyckliga
Några av dem är känsligare än andra tårar
Dem är som regndroppar, dem faller men inte så ofta.




Fri vers av 2hjärtan
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-04 16:03



Bookmark and Share


  2hjärtan
tack så mycket anita!
2012-05-04

  anita VIP
Mycket tänkvärd dikt.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

2hjärtan
2hjärtan