Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man sitter där och säger samma gamla ord om och om igen, men... ingen hör dig. Inte ens den som borde älska dig mest!


Tusentals gånger

Tror du förstår vad jag menar…
Nej, tror du förstår exakt vad jag menar!

Men varför sitter jag här igen mitt framför dig med tåren i ögat och proppar in samma gamla ord som du borde hört tusentals gånger men ändå bara svävar rakt igenom dig. Men varför säger du bara - va? Vimlar med ögonen och skrattar åt mig, som om du aldrig hört dessa ord förut. Trodde du lyssnade… Det såg så ut när du satt där på uppskrapade knän mitt framför mig med dina smutsiga händer i mina, och bad om förlåtelse.

Tusentals gånger hjälper inte
Tusentals frågor hjälper inte
Tusentals svar hjälper inte

Säg bara som det är och stäng sedan din torra mun som du inte öppnat på hela kvällen. För jag orkar inte sitta här och prata framför dig tusentals gånger.
När du ändå inte hör min rostiga stämma
Min rostiga stämma som jag fått efter alla dessa
Tusentals gånger.




Fri vers av 2hjärtan
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

2hjärtan
2hjärtan