Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort beskrivning av ditt ansikte

Om ditt hår var blont skulle det vara som att känna på en ängels hår, skulle du ha brunt hår hade det varit som den lenaste sammet. Men.. ditt hår är svart, svart som den mörkaste stjärnhimmel.. Ingen har möjlighet att få röra vid de förutom jag, när mina små händer masserar din hårbotten eller när jag drar min hand genom det, när mina läppar kysser dig långsamt då jag samtidigt får känna din njutning..

Dina tjocka mörka bryn som markerar ditt ansikte med en perfekt form.

Om du hade blåa ögon skulle dem se ut som ett glimrande hav, skulle du ha gröna ögon hade dem sett ut som den ljuvligaste äng. Men.. du har bruna ögon och betyder att dem är svårare att beskriva vilket betyder enligt mig, att dina ögon är obeskrivligt vackra. När jag blickar in i dina ögon känner jag ett lugn som får mig att vilja lätta till dem vitaste molnen och en säkerhet som får mig att klara av vad som helst..

Din näsa, din vackra näsa som passar som en pusselbit till resten av ditt ansikte. Den som känner dofter, doften till våran kärlek.

Läpparna dina har den finaste formen jag någonsin kysst.. överläppen din är som en våg och har en annorlunda smak vid varje tillfälle jag träffar dig. Smaken är alltid god, så smakfull att jag inte kan hålla mig borta från dem..

Halsen din är stark som den vackraste trädstam. Att kyssa den får mig att andas på nytt.. doften är heligt varm. Den är som underbarast utan parfym då jag doftar din hud, din bruna hud.. den mörka huden som doftar trygghet.




Fri vers av 2hjärtan
Läst 1675 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 01:16



Bookmark and Share


  1love
Din pojkvän är den lyckligaste killen som finns och funnit på denna jord!
Jag älskar dig hun, texten är helt fantastisk underbar :$!

That's my girl, 1Love .. I love you <3 :D :*
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

2hjärtan
2hjärtan