Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara känslor.

Allt jag får är längtan.
En iskub av hopp och milslång väntan.
För det är inte samma känsla.
För dig.
För mig.
Det är bara en gnista som brinner.
En framtid,
som jag hoppas att vi finner.
En smekning eller ett ord.

Det är bara känslor.




Fri vers av Katharina BR
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR