Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ens fel att två träter

Träter
Det är inte ens fel att två träter
Att två träter är den enas fel
Att fela är mänskligt
Mänsklig är felan
Felmänsklig
Människofel
Ens fel är det inte att två träter




Fri vers av Inez L
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 20:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är på ett roligt sätt du leker med ord.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L